نوشته‌ها

ویزای شینگن مجارستان

ویزای شینگن مجارستان , ویزای کاری و تحصیلی مجارستان| ویزای مجارستان

ویزای شینگن مجارستان : ایرانیان چگونه می توانند ویزای شینگن مجارستان را اخذ کنند ؟

روادید مجارستان چگونه دریافت می شود؟

ویزای شینگن مجارستان چگونه گرفته می شود؟

ویزای شینگن مجارستان

ویزای شینگن مجارستان

ویزای شینگن مجارستان

یکی از کشورهای دیدنی که در جهان تا حدودی شناخته شده است مجارستان است ؛ مجارستان کشوری در قلب اروپاست که از طبیعت بکری برخوردار است و همچنین حاصل خیزی و طبیعت دیدنی آن میزبان عده ی زیادی از افراد بوده است .

مردم مجارستان به مهرمانی و مهمان نوازی مشهور می باشند. این کشور دارای سرزمینی 1100 ساله می باشد که در 150 سال گذشته از کشور اتریش جدا شده است . مجارستان به عنوان یکی از کشورهای معروفی است که در فرهنگ اروپائی بسیار شناخته شده است و از سطح فرهنگ بالایی برخوردار است .

موسیقی و سوارکاری به عنوان دو قسمت جدا نشدنی از فرهنگ این کشور می باشد همچنین این کشور زیبا یکی از نقاطی است که هنرمندان و مخترعین زیادی در آن زندگی می کنند . از لحاظ زبانی ، این کشور زبان زیبای و مستقلی برای خود دارد که هم منحصر به فرد است و هم از زیبایی خاصی ریشه گرفته است.

اگر به این کشور سفر کنید می توانیم دوستان خوبی را برای خود پیدا کرده و با هنرمندان زیادی آشنا شوید جهت مهاجرت به مجارستان نیز میتوانید با مشارورین مهاجرتی آربی ویزا تماس حاص فرمایید .

وقت سفارت مجارستان

آدرس سفارت براری دریافت ویزای شینگن مجارستان در تهران : خیابان شهید کلاهدوز-‏خیابان دروس- میدان ‏هدایت- کوچه شادلو- ‏پلاک ۱۰‏
تلفن سفارت : ‏۲۲۵۵۰۴۶۰‏، ‏۲۲۵۵۰۴۵۲‏

 

چه مدارکی در سفارت جهت ویزای مجارستان نیاز می باشد:

* ترجمه بدون نیاز به تأییدیه دادگستری و وزارت امورخارجه.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.

الف- مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود است .

ب- برای هر نفر ارائه گذرنامه جداگانه الزامی می باشد .

2) شش قطعه عکس 4 * 3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از همه صفحه های شناسنامه .

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک.

الف- حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

* در صورتی که گردش حساب وجود نداشته باشد ، گواهی موجودی حساب هم قابل ارائه است .

ب- سپرده های بانکی.

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین الملل پذیرفته است .

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف- پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب- وکلا: پروانه وکالت.

ج- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د-بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و-در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز-دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

7) برای فرزندان زیر 11 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

8) مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار.

*در سفارت باید همه ی مسافرین جهت انگشت نگاری حضور داشته باشند .

* تا زمانی که از سفر باز گردند باید مدارک نزد آژانس باشد.

* چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقباً اعلام میگردد.

* باید همه ی مدارک در 2 سری کپی در برگه 4A کپی داشته باشند.

ویزای تحصیلی مجارستان چگونه گرفته می شود؟

ویزای تحصیلی مجارستان

ویزای تحصیلی مجارستان

 

چه مدارکی جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های مجارستان لازم است :

– ترجمه شناسنامه با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه

– پرداخت هزینه پذیرش تحصیلی

– ترجمه ریز نمرات و گواهی آخرین مدرک تحصیلی با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه

– اصل پاسپورت با اعتبار بیش از یک سال و نیم و دو سری کپی از تمام صفحات ۹-۲

بعد از اینکه مدارک به واسطه دانشجو تکمیل شد و به موسسه مورد نظر ارائه شد ، موسسه برای گرفتن پذیرش تحصیلی از دانشگاه و کالج مورد تقاضای دانشجو اقدام می نماید.

برای اخذ پذیرش مقاطع بالاتر از لیسانس از دانشگاه مجارستان چه مدارکی لازم است؟

علاوه بر مدرک های بالا به چه مدارکی نیاز می باشد؟

– معدل بالاتر از ۱۴

– ارائه ۳ معرفی نامه از ۳ استاد زمان تحصیل

– جهت مقطع دکترا پروپوزال مورد قبول در رابطه با رشته انتخابی

– ارائه مدرک زبان انگلیسی در حد متوسط به بالا

برای اخذ ویزای تحصیلی مجارستان از سفارت مجارستان چه مدارکی نیاز است؟

ویزای شینگن مجارستان

ویزای شینگن مجارستان

– ۶ قطعه عکس ۶*۴ رنگی پاسپورتی

– ۶۰ یورو هزینه ویزای تحصیلی مجارستان

– گواهی تعهد پرداخت هزینه های دانشجو توسط پدر یا قیم در سربرگ محل کار آنها همراه با مهر و امضاء

– فتو کپی شناسنامه مادر

– گواهی اشتغال به کار پدر یا قیم در سربرگ محل کار آنها همراه با مهر و امضاء

– ترجمه روزنامه رسمی یا جواز کسب محل کار پدر یا قیم

– سند ملکی یا موبایعه نامه به نام قیم

– پرینت حساب ۶ماهه قیم به انگلیسی

– گواهی پرینت بانکی موجودی ۲۰۰۰۰ یورو یا معادل ریالی آن به نام دانشجو

– پرداخت شهریه کالج یا ترم اول دانشگاه قبل از تکمیل پرونده سفارت

پس از اینکه مدارک مورد نیاز در پرونده تکمیل شد ، نماینده موسسه به سفارت مراجعه می کند و اقدام به ارائه مدارک و تعیین وقت می نماید تا برای صادر شدن ویزا هر اقدامی که نیاز باشد صورت بگیرد و نسبت به صدور ویزای دانشجویی اقدام کنند.

ویزای کار مجارستان

افرادی که دوست دارند ویزای مختص کار در کشور مجارستان را اخذ کنند می توانند در مدت زمان کوتاهی ، اقامت کاری خودشان را با ویزای شینگن مجارستان بگیرند . در صورتی که شخص تقاضا کننده پدرخانواده باشد لازم است خانواده خود را به این کشور ببرد . لازم است بدانیم که ارائه درخواست اخذ ویزای کار به سفارت کشور مجارستان ، ملزم دارا بودن یک دعوت نامه ی کاری می باشد که از سمت یک کارفرما در آن باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای شینگن مجارستان – ویزای مجارستان می توانید با مشاورین ما در آربی ویزا – ویزای اروپا تماس بگیرید.