نوشته‌ها

ویزای شینگن لهستان

ویزای شینگن لهستان

ویزای شینگن لهستان : کشور لهستان یکی از سرسبزترین کشور های اروپایی می باشد که همه ساله پذیرای افراد زیادی از تمام نقاط جهان می باشد. در این مقاله قصد داریم ، نحوه ی دریافت انواع ویزای شینگن لهستان را مورد برررسی قرار دهیم ، با آربی ویزا همراه باشید …

ویزای شینگن لهستان

ویزای شینگن لهستان

ادامه مطلب …

ویزای شینگن مجارستان

ویزای شینگن مجارستان , ویزای کاری و تحصیلی مجارستان| ویزای مجارستان

ویزای شینگن مجارستان : ایرانیان چگونه می توانند ویزای شینگن مجارستان را اخذ کنند ؟

روادید مجارستان چگونه دریافت می شود؟

ویزای شینگن مجارستان چگونه گرفته می شود؟

ویزای شینگن مجارستان

ویزای شینگن مجارستان

ویزای شینگن مجارستان

یکی از کشورهای دیدنی که در جهان تا حدودی شناخته شده است مجارستان است ؛ مجارستان کشوری در قلب اروپاست که از طبیعت بکری برخوردار است و همچنین حاصل خیزی و طبیعت دیدنی آن میزبان عده ی زیادی از افراد بوده است .

مردم مجارستان به مهرمانی و مهمان نوازی مشهور می باشند. این کشور دارای سرزمینی 1100 ساله می باشد که در 150 سال گذشته از کشور اتریش جدا شده است . مجارستان به عنوان یکی از کشورهای معروفی است که در فرهنگ اروپائی بسیار شناخته شده است و از سطح فرهنگ بالایی برخوردار است .

موسیقی و سوارکاری به عنوان دو قسمت جدا نشدنی از فرهنگ این کشور می باشد همچنین این کشور زیبا یکی از نقاطی است که هنرمندان و مخترعین زیادی در آن زندگی می کنند . از لحاظ زبانی ، این کشور زبان زیبای و مستقلی برای خود دارد که هم منحصر به فرد است و هم از زیبایی خاصی ریشه گرفته است.

اگر به این کشور سفر کنید می توانیم دوستان خوبی را برای خود پیدا کرده و با هنرمندان زیادی آشنا شوید جهت مهاجرت به مجارستان نیز میتوانید با مشارورین مهاجرتی آربی ویزا تماس حاص فرمایید .

وقت سفارت مجارستان

آدرس سفارت براری دریافت ویزای شینگن مجارستان در تهران : خیابان شهید کلاهدوز-‏خیابان دروس- میدان ‏هدایت- کوچه شادلو- ‏پلاک ۱۰‏
تلفن سفارت : ‏۲۲۵۵۰۴۶۰‏، ‏۲۲۵۵۰۴۵۲‏

 

چه مدارکی در سفارت جهت ویزای مجارستان نیاز می باشد:

* ترجمه بدون نیاز به تأییدیه دادگستری و وزارت امورخارجه.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.

الف- مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود است .

ب- برای هر نفر ارائه گذرنامه جداگانه الزامی می باشد .

2) شش قطعه عکس 4 * 3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از همه صفحه های شناسنامه .

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک.

الف- حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

* در صورتی که گردش حساب وجود نداشته باشد ، گواهی موجودی حساب هم قابل ارائه است .

ب- سپرده های بانکی.

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین الملل پذیرفته است .

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف- پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب- وکلا: پروانه وکالت.

ج- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د-بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و-در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز-دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

7) برای فرزندان زیر 11 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

8) مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار.

*در سفارت باید همه ی مسافرین جهت انگشت نگاری حضور داشته باشند .

* تا زمانی که از سفر باز گردند باید مدارک نزد آژانس باشد.

* چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقباً اعلام میگردد.

* باید همه ی مدارک در 2 سری کپی در برگه 4A کپی داشته باشند.

ویزای تحصیلی مجارستان چگونه گرفته می شود؟

ویزای تحصیلی مجارستان

ویزای تحصیلی مجارستان

 

چه مدارکی جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های مجارستان لازم است :

– ترجمه شناسنامه با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه

– پرداخت هزینه پذیرش تحصیلی

– ترجمه ریز نمرات و گواهی آخرین مدرک تحصیلی با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه

– اصل پاسپورت با اعتبار بیش از یک سال و نیم و دو سری کپی از تمام صفحات ۹-۲

بعد از اینکه مدارک به واسطه دانشجو تکمیل شد و به موسسه مورد نظر ارائه شد ، موسسه برای گرفتن پذیرش تحصیلی از دانشگاه و کالج مورد تقاضای دانشجو اقدام می نماید.

برای اخذ پذیرش مقاطع بالاتر از لیسانس از دانشگاه مجارستان چه مدارکی لازم است؟

علاوه بر مدرک های بالا به چه مدارکی نیاز می باشد؟

– معدل بالاتر از ۱۴

– ارائه ۳ معرفی نامه از ۳ استاد زمان تحصیل

– جهت مقطع دکترا پروپوزال مورد قبول در رابطه با رشته انتخابی

– ارائه مدرک زبان انگلیسی در حد متوسط به بالا

برای اخذ ویزای تحصیلی مجارستان از سفارت مجارستان چه مدارکی نیاز است؟

ویزای شینگن مجارستان

ویزای شینگن مجارستان

– ۶ قطعه عکس ۶*۴ رنگی پاسپورتی

– ۶۰ یورو هزینه ویزای تحصیلی مجارستان

– گواهی تعهد پرداخت هزینه های دانشجو توسط پدر یا قیم در سربرگ محل کار آنها همراه با مهر و امضاء

– فتو کپی شناسنامه مادر

– گواهی اشتغال به کار پدر یا قیم در سربرگ محل کار آنها همراه با مهر و امضاء

– ترجمه روزنامه رسمی یا جواز کسب محل کار پدر یا قیم

– سند ملکی یا موبایعه نامه به نام قیم

– پرینت حساب ۶ماهه قیم به انگلیسی

– گواهی پرینت بانکی موجودی ۲۰۰۰۰ یورو یا معادل ریالی آن به نام دانشجو

– پرداخت شهریه کالج یا ترم اول دانشگاه قبل از تکمیل پرونده سفارت

پس از اینکه مدارک مورد نیاز در پرونده تکمیل شد ، نماینده موسسه به سفارت مراجعه می کند و اقدام به ارائه مدارک و تعیین وقت می نماید تا برای صادر شدن ویزا هر اقدامی که نیاز باشد صورت بگیرد و نسبت به صدور ویزای دانشجویی اقدام کنند.

ویزای کار مجارستان

افرادی که دوست دارند ویزای مختص کار در کشور مجارستان را اخذ کنند می توانند در مدت زمان کوتاهی ، اقامت کاری خودشان را با ویزای شینگن مجارستان بگیرند . در صورتی که شخص تقاضا کننده پدرخانواده باشد لازم است خانواده خود را به این کشور ببرد . لازم است بدانیم که ارائه درخواست اخذ ویزای کار به سفارت کشور مجارستان ، ملزم دارا بودن یک دعوت نامه ی کاری می باشد که از سمت یک کارفرما در آن باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای شینگن مجارستان – ویزای مجارستان می توانید با مشاورین ما در آربی ویزا – ویزای اروپا تماس بگیرید.

ویزای شینگن

ویزای شینگن با آربی ویزا

ویزای شینگن با آربی ویزا : ویزای شینگن یکی از انواع ویزاهاست که به شما این اجازه را می دهد تا برای یک مدت مشخص، به هر کشوری که عضو اتحادیه ی شینگن باشد، بتوانید سفر کنید.

ویزای شینگن

ویزای شینگن

گرفتن این ویزا شرایط و قوانین خاصی دارد و معمولا با مراحل پیچیده ای همراه است و یک خطا در هنگام اخذ آن کافی است تا همه ی مراحل را از اول بگذرانید و دوباره از اول درخواست دهید. برای گرفتن ویزای شینگن باید با اصطلاحات تخصصی زیادی آشنا باشید که ممکن است شما را با سختی های زیادی روبرو کند.

به همین دلیل در این مطلب از الی گشت می خواهیم درباره ی این ویزا و قوانین آن کامل صحبت کنیم. در ادامه با آربی ویزا همراه باشید:

اطلاعات تکمیلی در رابطه با ویزای شینگن

ویزای شینگن می تواند توسط هر کشوری که عضو پیمان شینگن است صادر شود. در واقع با این ویزا می توان آزادانه و بدون هیچ محدودیتی به همه ی کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا که عضو پیمان شینگن هم هستند سفر کرد.

چند کشور عضو اتحادیه ی شینگن عبارتند از: اتریش، بلژیک، جمهوری چک، مجارستان، فرانسه، آلمان، هلند، ایتالیا و… که به طور کلی تعداد آنها ۲۶ تاست.

مدت اقامت بعد از اخذ ویزای شینگن

البته مدت اقامت کاملا بستگی به نوع ویزا دارد اما ویزایی که برای توریست ها در نظر گرفته می شود معمولا ۹۰ روز اعتبار دارد. برای اخذ این نوع ویزا باید بتوانید تمکن مالی خود را ثابت کنید به این معنا که باید بتوانید ثابت کنید.

در مدت زمان اقامتتان در آن کشور، می توانید به طور کامل از پس هزینه های خود بربیایید و تامین باشید و اگر این ویزا را داشته باشید نه تنها به یک کشور بلکه می توانید به همه ی کشورهایی که عضو پیمان هستید، بدون هیچ محدودیتی سفر کنید.

برای اخذ این ویزا باید مصاحبه ی حضوری داشته باشید و بعد از پر کردن فرم درخواست ویزا و ارائه ی آن، با در دست داشتن مدارک ضروری، به سفارتخانه درخواست داده و وقت قبلی بگیرید و علاوه بر این پاسپورتتان باید کمتر از ۱۰ سال از صدور آن گذشته باشد و حداقل ۶ ماه به پایان آن اعتبار باشد.

برای اخذ ویزای شینگن توجه داشته باشید :

  • حتی برای تحویل مدارک هم باید خود شخص بصورت حضوری در محل کنسولگری حاضر شود.
  • هزینه ی این ویزا در سفارتخانه ی کشور مقصد و به ۲ روش نقدی یا با کارت پرداخت می شود.
  • برای کودکان زیر ۶ سال، نیاز به پرداخت هزینه نیست اما برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال باید حدود ۳۵ یورو پرداخت شود.
  • اگر قرار باشد شخصی که هنوز به سن قانونی نرسیده، ویزا را دریافت کند باید حتما پدر و مادر، فرم درخواست او را امضا کنند.
  • اگر قرار باشد که بیشتر از ۹۰ روز در آن کشور بمانید، باید علاوه بر مدارک ضروری، چند مدرک دیگر را هم ارائه کنید.
  • برای تمدید ویزا، باید به یکی از کشورهای عضو شینگن مراجعه و با آوردن دلیل و مدرک، درخواست تمدید ویزا داد.
  • معمولا ۱۴ تا ۲۱ روز برای گرفتن ویزا زمان لازم است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با اخذ ویزای شینگن ، با آربی ویزا همراه باشید.

ویزای شینگن فرانسه

ویزای شینگن فرانسه

ویزای شینگن فرانسه کاملا تضمینی با وب سایت ویزای شینگن آربی ویزا همراه باشید. فرانسه نیز جزو کشورهای عضو شینگن می باشد. بنابراین برای سفر به این کشور باید جهت اخذ ویزای شینگن اقدام کرد.حضور فرد متقاضی جهت انگشت نگاری و مصاحبه در روز تعیین شده از طرف سفارت الزامی می باشد.

ویزای شینگن فرانسه

ویزای شینگن فرانسه

اخذ ویزای شینگن فرانسه

فرانسه یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپاست که با دریافت ویزای شینگن میتوانید به آن سفر کرده و از آنجا به راحتی هر چه تمام به کشورهای دیگر عضو شنگن نیز سفر کنید. برج ایفل موزه لوور رصدخانه نیس کاخ ورسای اینها تنها بخشی از جذابیت های این کشور هستند. با سفر به فرانسه خاطره ای تکرار نشدنی را برای خود رقم بزنید. با هر سلیقه ای که باشید فرانسه به بهترین نحو شما را میزبانی خواهد کرد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای شینگن فرانسه

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  • فرم درخواست ویزا
  • کارت ملی و شناسنامه .
  • ۲قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  • در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  • نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  • گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش
  • حقوقی .
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی
  • گواهی بازنشستگی
  • گواهی اشتغال به تحصیل
  • بیمه مسافرتی .
  • سند مالکیت در صورت وجود داشتن
ویزای شینگن بریتانیا

ویزای شینگن بریتانیا

ویزای شینگن بریتانیا به صورت تضمینی و فوری که سفارت انگلستان در ایران فعلا تعطیل می باشد و هموطنان جهت دریافت ویزا انگلستان باید به سفارت خانه های بریتانیا در سایر شهر ها متنند ابوظبی و استانبول مراجعه نمایند.

کشور بریتایا عضو پیمان شنگن نمی باشد و امکان سفر با ویزای شینگن به بریتانیا وجود ندارد.

ویزای شینگن بریتانیا

ویزای شینگن بریتانیا

اخذ ویزای شینگن بریتانیا

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با اخذ ویزا شنگن بریتانیا با مشاورین ما در آربی ویزا تماس بگیرید.

ویزای شینگن ایسلند

ویزای شینگن ایسلند

ویزای شینگن ایسلند به صورت تضمینی و فوری که کشور ایسلند عضو اتحاد شنگن می باشد و جهت مسافرت به ایسلند نیاز به ویزا شنگن دارید. حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف سفارت جهت دریافت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد.

ویزای شینگن ایسلند

ویزای شینگن ایسلند

اخذ ویزای شینگن ایسلند

آدرس و تلفن سفارت ایسلند در در تهران جهت مراجعه حضوری: خیابان ولیعصر – خیابان فیاضی – فرشته – پلاک ۳۰ تلفن : ۲۲۰۳۹۹۹۰ می باشد.