نوشته‌ها

اخذ ویزای استرالیا

اخذ ویزای استرالیا

اخذ ویزای استرالیا : کشور استرالیا به متقاضیان ویزای توریستی Australian Visa اجازه می دهد به مدت سه ماه به منظور گردش و تفریح ، گذراندن دوره ی آموزشی و تحصیلی یا ملاقات با خانواده و بستگان در استرالیا بمانند.

اخذ ویزای استرالیا

ویزای استرالیا

شرایط اخذ ویزای استرالیا

کشور استرالیا به متقاضیان اخذ ویزای استرالیا توریستی Australian Visa اجازه می دهد به مدت سه ماه به منظور گردش و تفریح ، گذراندن دوره ی آموزشی و تحصیلی یا ملاقات با خانواده و بستگان در استرالیا بمانند. اولین مرحله برای دریافت ویزا تقاضای فرم و تکمیل آن می باشد. فرم ها را می توان از بخش روادید سفارت استرالیا در تهران یا وب سایت امور کنسولگری استرالیا تهیه کرد. هر کدام از مسافران باید به صورت جداگانه دو فرم را پر کنند. همچنین حضور تمام متقاضیان برای درخواست روادید و انجام مصاحبات ضروری است . جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با آربی ویزا همراه باشید.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای استرالیا

برای تقاضای روادید علاوه بر فرم تقاضای روادید می بایست تمام مدارکه فارسی به انگلیسی ترجمه بشوند و همراه یک نسخه کپی از هر کدام در پرونده قرار بگیرند. زیرا پس از انجام بررسی ها اصل مدارک بازگردانده می شوند و کپی آن ها در پرونده می ماند. مدارک مورد نیاز عبارتند از:

  •     عکس رنگی 4*6 ؛ هر متقاضی ی قطعه
  •     کارت پایان خدمت یا معافیت (آقایان 18 تا 50 ساله)
  •     گذرنامه (اعتبار گذرنامه باید حداقل 6 ماه از مدت درخواست سفر به استرالیا بیشتر باشد. کپی از صفحات 1 تا 5 و صفحاتی که قبلا مهر روادید خورده بوده )
  •     شناسنامه ایرانی
  •     مدارک مالی (6 گردش آخرحساب بانکی یا هر چیزی که نشان دهنده ی توان مالی شما برای سفر به استرالیا باشد)
  •     اگر شاغل هستید: قرارداد ، آخرین فیش حقوقی ، میزان حقوق دریافتی ، برگه ی تاییدیه ی مرخصی و نامه از کارفرما
  •     اگر کار فرما هستید: کارت بازرگانی و یا هر مدرکی که نشانه ی وضعیت شغلی شما باشد.
  •     اگر محصل یا دانشجو هستید: گواهی اشتغال به تحصیل
  •     اگر دعوت نامه دارید.
  •     اگر مدارک کامل باشد ، معمولا تا یک ماه طول می کشد تا معلوم شود متقاضی دارای شرایط اخذ ویزای استرالیا هستند یا نه اما زمان متغیر است.

انواع ویزای توریستی استرالیا

ویزای کاری استرالیا

این ویزا برای افرادی می باشد که به قصد بازدید از نمایشگاه ها و کنفرانس های بین المللی و یا هر گونه فعالیت اقتصادی تقاضای ویزای استرالیا را دارند. این ویزا در مدت زمان معیینی صادر می گردد و دارندگان آن نمیتوانند در کشور استالیا کار کنند یا برای همیشه اقامت داشته باشند.

ویزای پزشکی استرالیا

این ویزا برای افرادی می باشد که به قصد مراجعه به یک بیمارستان و کلیلنیک خاص تقاضای ویزای استرالیا را دارد. این ویزا در مدت زمان معیینی صادر می گردد و دارندگان آن نمیتوانند در کشور استالیا کار کنند یا برای همیشه اقامت داشته باشند.

ویزای خانوادگی استرالیا

این ویزا برای افرادی می باشد که به قصد ملاقات با خانواده یا بستگانشان تقاضای ویزای استرالیا را دارند. این ویزا در مدت زمان معیینی صادر می گردد و دارندگان آن نمیتوانند در کشور استالیا کار کنند یا برای همیشه اقامت داشته باشند.

ویزای توریستی استرالیا

این ویزا برای افرادی می باشد که به قصد تفریح و گردش قصد مسافرت به استرالیا را دارند. این ویزا در مدت زمان معیینی صادر می گردد و دارندگان آن نمیتوانند در کشور استالیا کار کنند یا برای همیشه اقامت داشته باشند.

سایر ویزاهای کشور استرالیا

ویزاهایی که در بالا ذکر کردیم تنها ویزاهایی نیستند که سفارت استرالیا ارائه می دهد. همه ساله بسیاری از دانشجویان کشورمان به قصد ادامه ی تحصیل متقاضی ویزای استرالیا هستند. با این حال به غیر از ویزاهای دانشجویی 9 نوع ویزای دیگر سفارت استرالیا در تهران ارائه می دهد که در ادامه معرفی می کنیم.

ویزای سیاحتی استرالیا

این ویزا برای افرادی می باشد که به قصد اهداف غیر کاری مانند ملاقات با اقوام یا گردش اخذ ویزای استرالیا را دارند. این نوع ویزا را به سه گروه زیر تقسیم بندی می کنیم:

ویزای دعوتی استرالیا

کسانی که شخصی حقیقی در استرالیا برایشان دعوت نامه فرستاده باشد.

ویزای بلند مدت استرالیا

بین 3 تا 12 ماه

ویزای کوتاه مدت استرالیا

حداکثر 3 ماه

جهت اخذ ویزای دعوتی شخص دعوت کننده که ساکن استرالیا است ، می بایست دارای شرایط زیر باشد:

شخص دعوت کننده از عوامل دولتی کشور استرالیا باشد (اعضای مجلس ، شهردار ناحیه ای و…) برای اخذ این ویزا نیاز به یکسری بررسی های پزشکی می باشد که معمولا حدود 3 هفته طول می کشد.

شخص دعوت کننده از افراد خانواده یا بستگان باشد (همسر یا فرزند ، پدر یا مادر ، خواه یا برادر ، پدربزرگ یا مادر بزرگ یا نوه ، عمه یا عمو ، خاله یا دایی و فرزند دایی یا خاله یا عمو یا عمه)

ویزای اقامت تحصیلی یا کوتاه مدت استرالیا

این ویزا برای افرادی می باشد که به قصد تحصیل یا کار تقاضای ویزای کوتاه مدت استرالیا را دارند. جهت اخذ این نوع ویزا علاوه بر مواردی که برای ویزای ساحتی ذکر کردیم نیاز به دعوت نامه از طرف دانشگاه یا مرکز علمی و یا مرکز اشتغال مورد نظر داریم. مدت زمان اخذ این این ویزا نیز حدود 3 تا 4 هفته می باشد.

ویزای مهاجرت استرالیا

هشت نوع ویزای مهاجرت داریم که تفاوتشان در در مبالغ و فرم هایشان می باشد.مدت زمان اخذ این ویزاها نیز بسته به  نوعشان متفاوت است. به گروه های زیر تقسیم بندی می کنیم:

مهاجرت والدین

کسانی که فرزندان یا فرزندشان ساکن استرالیا است.

مهاجرت کودک

کسانی که فرزند خوانده فردی در استرالیا میشوند یا یتیم هستند و کفالتشن را شخصی در استرالیا به عهده می گیرد.

مهاجرت همسر

کسانی که نامزد یا هسرشان ساکن استرالیا است.

مهاجرت سایر اعضای خانواده

کسانی که تنها فرد بازمانده خانواده اشان در استرالیا ساکن است یا کسانی که وابستگی خانوادگی نزدیک با کسی که ساکن استرالیا است ، دارند.

مهاجرت کاری

کسانی که شغل مورد نظرشان در استرالیا متقاضی استرالیایی ندارد و آن مرکز کار آن ها را پذیرفته باشد.

مهاجرت تجاری

افراد سرمایه گذار که به قصد سرمایه گذاری تقاضای اخذ ویزای استرالیا را دارند.

مهاجرت مبتنی بر حرفه و شغل

بنابر حرفه و شغل افراد صورت می گیرد.

مهاجرت های خاص استرالیا

کسانی که قبلا ساکن موقت یا شهروند استرالیا بوده اند یا افراد خانواده اشان ساکن نیوزلند باشد یا دارای استعدادهای درخشان می باشد.