اخذ ویزای شینگن یونان

اخذ ویزای شینگن یونان , ویزای تحصیلی یونان , ویزای کاری یونان

اخذ ویزای شینگن یونان : یونان کشوری باستانی با سابقه ی تمدن هزاران ساله می باشد که سالانه پذیرنده میهمانان و توریست های فراوانی از کشور های مختلفی از جهان است ، ولی ایرانیان برای مسافرت به این کشور باید چگونه و از چه طریقی اقدام نمایند؟

اخذ ویزای شینگن یونان

اخذ ویزای شینگن یونان

در ادامه به بررسی انواع ویزا های این کشور و نحوه ی دریافت و اخذ ویزای شینگن یونان می پردازیم ، با ویزاکار همراه باشید…

اخذ ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یوتان به افرادی داده می شود که می خواهند به کشور یونان سفر کنند . البته باید دقت داشته باشید که به واسطه اخذ ویزای شینگن یونان نمی توان در یونان کار کرد و برای اشتغال در کشور یونان نیاز است که مجوزهای لازم را بگیرید.

اگر برای اخذ ویزای شینگن یونان تقاضا کنید ، مصاحبه انجام میگیرد و حتما باید فرد متقاضی حضور داشته باشد . فقط به صورت تلفنی امکان وقت مصاحبه داده می گردد.

آدرس سفارت یونان در تهران

خیابان آفریقا، بلوار ‌اسفندیار، پلاک ۴۳‌

تلفن : ‌۲۲۰۵۳۷۸۴‌، ‌۲۲۰۵۰۵۳۳‌۔۰۲۱

برای درخواست نمودن ویزای متعلق به هر کشوری در ابتدای ترین مرحله باید فرم تقاضا پر شود . اگر می خواهید ویزای یونان درخواست کنید باید از وب سایت سفارت یونان فرم مرتبط را دانلود نمایید.

در صورتی که می خواهید به صورت خانوادگی به یونان سفر کنید باید برای هر فرد به صورت جداگانه فرم درخواست را پر نمایید . در دو نسخه باید فرم تقاضای ویزا تکمیل گردد.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای شینگن یونان

برای اخذ ویزای شینگن یونان ، علاوه بر اینکه نیاز به فرم می باشد در زمان مصاحبه باید مدارک زیر را همراه داشته باشید:
نکته ) از همه ی مدارک باید کپی تهیه شود ، اصل مدارک بعد از تطبیق دادن به شما بازگشت داده می شود و کپی های مدارک شما در پروندتان در سفارت یونان باقی خواهد ماند . همه ی مدارک باید به ترجمه رسمی انگلیسی شده باشند.

۱٫ شناسنامه ایرانی

۲٫ گذرنامه

اعتبار گذرنامه از تاریخ خاتمه اعتبار ویزای درخواست شده دوماه بیشتر باشد .

از همه ی صفحات ۱تا۵ گذرنامه و صفحه های که در آنها مهر ویزا خورده است ، کپی تهیه نمایید.

۳٫ سه قطعه عکس رنگی

اگر در گذرنامه درخواست کننده اخذ ویزای شینگن یونان اسامی بیان شده باشد ، باید برای هر کدام از آن ها دو عکس رنگی در مدارک وجود داشته باشد.

عکس باید به صورت رنگی باشد و همچنین زمینه سفید و تمام رخ با ابعاد سه در چهار ( عکس باید از سه ماه کمتر گرفته شده باشد و با ظاهر فعلی شخص مطابقت داشته باشد.

۴٫ آدرس محل کار و منزل به طور دقیق

۵٫ اسنادی که وضعیت شغلی متقاضی را معین نمایند :

• برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی

• برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
• برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
• برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
• برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

۶٫ مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

۷٫ ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

۸٫ بلیط هواپیما یا رزرو قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان

۹٫ در صورت لزوم، رزور هتل در یونان برای کل مدت اقامت

۱۰٫ بیمه مسافرتی

برای بررسی ابتدای مدارک در جهت اخذ ویزای شینگن یونان حداقل به سه هفته زمان نیاز دارد . البته این امکان وجود دارد که برای صادر شدن قطعی ویزا و تکمیل شدن مدارک زمان های بیشتری صرف شود اما معمولا بعد از اینکه مدارک به بخش کنسولی داده شد بعد از شش هفته مشخص می شود که شما می توانید ویزا بگیرید یا خیر.

زبان و پول رسمی کشور یونان

در کشور یونان پول رسمی یورو می باشد و زبان رسمی این کشور نیز یونانی است البته عده ی از یونانی ها می توانند به زبان انگلیسی صحبت کنند.

ویزای تحصیلی یونان

تحصیل و اعزام دانشجو به یونان

در کشور یونان آموزش عالی به دو دسته تقسیم بندی می گیردد که تحصیلات عالیه دانشگاهی و تحصیلات فنی را شامل می شود. این مراکز در اصل کمک می کنند که کشور از نظر تحقیقاتی و علوم کاربردی پیشرفت و توسعه داشته باشد .

البته در این کشور تحصیلات عالی غیر دانشگاهی نیز وجود داشته است که آموزشگاه های متفاوتی را شامل می شود.

در این آموزشگاه ها ، آموزش های حرفه ی زیادی در حیطه نیروی دریایی ، ارتش ، گردشگری ،هنری ، مذهبی و نظم عمومی داده می شود . البته در آموزش های عالی فنی حرفه ای آموزش های حرفه ی تری نیز برقرار است .

این موسسه ها با بودجه دولت و تحت نظارت آنها اداره می گردند و علاوه بر اینها نظارت بر انها توسط آموزش ملی و امور مذهبی نیز صورت می گیرد .

در یونان تحصیلات به صورت رایگان و به زبان یونانی می باشد. اما در برخی از دوره ها و سطح های ویژه تحصیلات عالیه دروس به زبان انگلیسی ارائه می شوند.

آموزش ومدارک تحصیلی اخذ شده از دانشگاه ها

در کشور یونان ۲۲ دانشگاه وجود داشته است که شامل هنرهای زیبا ، مراکز فنی ، دانشگاههای مکاتبه ی می باشند و در شهرهای مختلفی بنا شده اند .

در هر دانشگاه سرویس های مالی ، امور اداری واجرایی دانشگاه ها، ساختار درونی ، مراحل و شرایط استخدام پرسنل، سیاست های آموزشی و تحقیقات، برنامه ریزی ، تخصیص بودجه و …. به واسطه ضوابط درونی و مقررات معین تعبیه شده است.

دانشگاه ها در رشته های زیر به دانشجویان مدرک ارائه می دهند:

-علوم پزشکی شامل دندانپزشکی ، داروسازی و غیره
-علوم فنی شامل معماری، مدارس پلی تکنیک و غیره
-علوم اقتصادی و اجرایی شامل اقتصاد، مدارس مالی و غیره
-علوم انسانی، حقوق و علوم اجتماعی شامل رشته های ادبیات، وکالت، جامعه شناسی ، مدارس هنر و غیره
-علوم ریاضی ، فیزیک و شیمی

تحصیلات عالیه فنی

در این مراکز اصلی ترین هدف کاربردی نمودن معلومات و دانش علمی است . در این کشور امروزه ۱۵ مرکز آموزش عالی وجود دارد که هر کدام از این مراکز حداقل از دو دانشکده تشکیل شده اند و این دانشکده ها هر کدام دو یا چند بخش داشته اند .

در شهرهای متفاوت یونان این مراکز را مشاهده می نماییم که برخی از آنها در دیگر شهرها دارای شعبه می باشند.در این مراکز طول تحصیل به مدت ۴سال و ۸ ترم می باشد . کل دوره شامل ۷ ترم آموزشی می باشد و در نهایت ترم پایانی به آماده کردن پایان نامه اختصاص می یابد.دانشجویان در ترم آخر به صورت امتحان در حرفه ی خود مشغول به فعالیت می شوند و سپس مورد ارزیابی واقع می گردند.

بعد از اینکه دوره تکمیل شد به دانشجویان مدرک داده می شود .

دانشجویان می توانند در مراکز آموزش عالی در ۹۵ حوزه تخصصی رشته های زیر مدرک دریافت نمایند:

-هنرهای گرافیکی و مطالعات هنری
-مدیریت و اقتصاد
-بهداشت و رفاه
-کاربرد امور فنی
-صنایع غذایی
-صنایع کشاورزی
-صنایع موسیقیایی

حمایت مالی اخذ ویزای شینگن یونان – تحصیلی

این موضوع به برخی از دانشجویان با در نظر گرفتن درآمد شخصی آنها و وضعیت خانوادگی ها بستگی دارد که برای عده ی از آنها اگر در محلی غیر از سکونت خود تحصیل کنند مساعده مالی در نظر گرفته می شود. تمامی دانشجویان در مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد تا زمانی که تحصلیشان تمام شود تحت درمان رایگان قرار خواهند گرفت .

به همه ی آنها کارت های دانشجویی داده می شود که می تواند در جاهای مختلف مانند موزه ها ، حمل و نقل عمومی و تئاترها و مراسم های هنری و گالری ها به وسیله آن تخفیف دریافت کنند . افرون بر این ها به برخی از دانشجوها تحت شرایط ویژه ی وام های خاصی داده می شود . بجز وام دانشجویی امکانات دیگری که بیان کرده ایم به دانشجویان دکتری داده نمی شود.

شرایط پذیرفته شدن در دوره های کارشناسی ارشد

در اخذ ویزای شینگن یونان پذیرش دانشجویان بر مبنای قوانین گزینش صورت می گیرد و مراحل پذیرش دانشجو به وسیله قوانین و مقررات داخلی موسسه اراده دهنده معین می شود . عموما شروطی که برای انتخاب متقاضیان صورت می گیرد بر اصل گزینش آنها یا نتیجه تست ها و امتحان های کتبی و شفاهی دانشجو می باشد .

در صورتی که این دوره ها به زبان یونانی ارائه می شوند ، در برخی از دوره ها خاص از زبان انگلیسی استفاده می شود . برای شرکت در این دوره ها حداقل نیاز است که یک زبان خارجی را یادگرفته باشید . مدت زمان این دوره ها حداقل به مدت یک سال می باشد.

شرایط اخذ مدرک دکترا

در اخذ ویزای شینگن یونان (ویزای تحصیلی یونان )بعد از این که این دوره گذرانده شد به افراد شرکت کننده مدرک دکتری داده می شود . هدف اصلی که این دوره ها داشته اند فوق تخصصی نمودن در رشته مدنظر و همچنین رایج کردن تحقیقات اصولی در رشته های علمی متفاوت با در نظر داشتن تقویت پایه عملی کشور می باشد .

اگر دانشجویی بخواهد در این دوره ها شرکت کند حتما باید مدرک کارشناسی ارشد را داشته باشد . در دانشگاه های که دوره دکتری وجود ندارد افراد متقاضی با شرایط ویژه ی در آن پذیرفته می شوند . در این دوره ها قوانین پذیرش دانشجویان به واسطه خود موسسه ها تعیین می شود.

اخذ ویزای کار یونان

برای ایرانیان گرفتن ویزای کار یونانی کار ساده ی نیست و باید مراحلی را طی کنند ؛ با توجه به این که کشور یونان در کشورهای اتحادیه اروپا وجود دارد باید از این قوانین پیروی کند و بدین شکل است که کارفرما باید در کشور خودش این کار را به میزان ۳ ماه هر روز در این کشور آگهی نماید و در صورتی که متقاضی نداشته باشد.

این کار را دوباره به همان مدت (۳ ماه ) هر روز در اتحادیه اروپا آگهی نماید و در صورتی که کسی متقاضی نباشد در اسیای شرقی ، اروپا و … و همچنین برای ایران بسیار مشکل می باشد جز آنکه افرادی از سوی کارفرمای اروپایی درخواست کاری داشته باشند.

آتن پایتخت اساطیری یونان می باشد و به عنوان مهد تمدن غرب به شمار می رود این شهر پر جمعیت ترین شهری های یونان است و شهرهای مانند لاریسا ، ایراکلیون ، پاترا و ستالونیک نیز جز شهرهای بزرگ یونان به شمار می آیند.

امروزه کشور یونان جز کشورهای توسعه یافته می باشد و همچنین عضو اتحادیه اقتصادی و پولی اتحادیه اروپا (از ۲۰۰۱میلادی)، ناتو (از ۱۹۵۱میلادی) ، و یکی از اعضای اتحادیه اروپا (از ۱۹۸۱میلادی)، منطقه همکاری و بهره برداری اقتصادی یا OECD(از ۱۹۶۰میلادی) و آژانس فضایی اروپا یا ESA(از ۲۰۰۱میلادی) می باشد .

اقتصاد در کشور یونان

از نظر رشد تولید ناخالص داخلی یونان از خیلی از اعضای اتحادیه اروپا زیادتر می باشد . یکی از منابع عمده درآمد زدایی در یونان صنعت گردشکری می باشد و همچنین حدود ۱۵ درصد از سهم ناخالص داخلی را شامل می گردد . به صورت مستقیم و همچنین غیر مستقیم ۱۶٫۵ درصد از نیروی کار کشور یونان در صنعت گردشگری به کار برده شده است .

یونان حدود ۴۹۰۰۰۰۰نفر نیروی کاری داشته است که در میان کشورهای توسعه و سازمان همکاری پس از کره جنوبی توانسته است در رتبه دوم قرار بگیرد .

با توجه به نظر سنجی های که به واسطه دانشگاه گرونینگن صورت گرفته است یونان در سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۵ در هر سال در بین کشورهای اروپایی در رتبه سوم ساعات کار قرار داشته است .

به این صورت در سال یونانی ها ۱٫۸۱۱ ساعت خود را مشغول کار بوده اند و در هر ساعت در سال ۲۰۰۷ کارگران متوسط ۲۰ دلار را تولید نموده اند . این میزان ارقام به اسپانیا شباهت دارد و از متوسط تولید کارگران در آمریکا کمی بیشتر می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اخذ ویزای شینگن یونان و سایر کشورهای آسیا یی و اروپا یی می توانید با مشاورین و متخصصین ما در ویزاکار تماس حاصل فرمایید.

 

 

اخذ ویزای برزیل

اخذ ویزای برزیل

اخذ ویزای برزیل : برزیل کشوری پهناور و گسترده قاره آمریکا می باشد که افراد زیادی از طریق اخذ ویزا های گوناگون مهاجرتی به این کشور مسافرت نمایند ، جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اخذ ویزای برزیل با ویزاکار – اخذ ویزای آمریکا همراه باشید:

چگونگی اخذ ویزای برزیل برای ایرانیان

اخذ ویزای توریستی برزیل

افرادی که قصد دارند برای گردش به کشور برزیل سفر کنند باید اخذ ویزای توریستی درخواست نمایند . شخصی بیشتر از زمان اعتبار ویزا نمی تواند در برزیل بماند یا کار کند.

اخذ ویزای برزیل

اخذ ویزای برزیل

اخذ ویزای برزیل به واسطه سفارت جمهوری فدراتیو برزیل در تهران به صورت سه ماهه انجام می گردد و در کشور برزیل امکان تمدید آن وجود ندارد . برای تقاضای روادید برزیل حضور شخص ضروری نیست و مصاحبه ی صورت نمی گیرد. وکیل یا نماینده متقاضی می تواند برای گرفتن ویزا یا تحویل مدارک اقدام نماید.

آدرس سفارت برزیل در تهران به نشانی زیر می باشد:آدرس سفارت برزیل در تهران : خیابان ولی‌عصر، خیابان زعفرانیه، خیابان بهار، نبش خیابان یکتا، شماره ٢.
تلفن: ٢٢٧٥٣١٠٨-٠٢١ و ٢٢٧٥٣٠١٠-٠٢١

اولین مرحله برای اخذ ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از همراهان به صورت جداگانه تکمیل شده و عکس متقاضی نیز به آن الصاق گردد.

توجه

به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است بررسی مدارک اخذ ویزای برزیل زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل

در زمان تحویل مدارک باید هر از کدام از آنها یک کپی تهیه شود ، بعد از اینکه مدارک تطبیق داده شد اصل مدارک به شما داده می شود و تمامی کپی های شما در پروندتان در سفارت برزیل باقی خواهد ماند . همه ی مدارک فارسی باید به صورت رسمی ترجمه انگلیسی شوند و همچنین وزارت امورخارجه آنها را تایید نماید.

۱)شناسنامه ایرانی

۲)گذرنامه: گذرنامه باید حداقل از زمان پایان ویزای درخواستی ۶ماه بیشتر باشد. کپی را باید از صفحه یک تا پنج گذرنامه و از صفحه های که مهر روادید دارنده تهیه گردد.

۳)سه قطعه عکس رنگی (ویژگی های که برای عکس لازم است شامل عکس رنگی باشد، تمام رخ ، با ظاهر فعلی شخص متقاضی همخوانی داشته باشد ، کم تر از سه ماه پیش گرفته شده باشد، ابعاد آن ۴۰*۶۰باشد ، فاصله بین سطح بالای سر و چانه در تصویر ۳۲ میلی متر باشد.)

۴)آدرس مکان سکونت شخص ، شغل و محل کار متقاضی باید به صورت دقیق و کامل باشد.

۵)اگر شخص مشغول به کار باشد باید مدارکی را نشان دهد که شغل و اعتبار شغلی شخص را نشان دهد مثل کپی روزنامه رسمی ، گواهی اشتغال به کار به نام مسافر، پروانه کسب، میزان حقوق دریافتی ، تاریخ مرخصی که با تاریخ رفت و برگشت تطبیق داشته باشد.

۶)اگر شخص از کار بازنشسته باشد گواهی بازنشستگی لازم است.

۷) در صورتی که شخصی در هر مقطعی اشتغال به تحصیل باشد باید مدارکی را ارائه دهد که نشان دهنده مشغول به تحصیل بودن آن در ایران باشد مثل کارت دانشجویی معتبر و گواهی اشتغال به تحصیل

۸) اسناد رسمی منابع مالی؛ گواهی حساب بانکی به اسم متقاضی با قید تاریخ افتتاح حساب( مقدار موجودی همراه با صورت گردش حساب)

۹) رضایت نامه محضری پدر برای اجازه ی فرزندان همراه در گذرنامه ی مادر

۱۰)اصل بلیط رفت و برگشت به مقصد برزیل همراه با کپی آن

۱۱)اصل تاییدیه رزرواسیون هتل در برزیل برای همه ی مدت اقامت آن همراه با کپی(بررسی نمودن مدارک برای صادر شدن روادید یک هفته زمان می برد ، البته این امکان وجود دارد که این زمان از میزان تعیین شده بیشتر طول بکشد ، در صورتی که بعد از دو هفته پس از تحویل دادن مدارک عمومل مشخص می شود که فرد می تواند ویزای توریستی دریافت کند یا خیر.

هزینه صادر شدن ویزا ۱۰۰دلار می باشد ولی این امکان وجود دارد که با توجه تاریخ سفر تغییر نماید.

اخذ ویزای دانشجویی برزیل

برای افرادی که قصد اخذ ویزای برزیل را دارند ، حتما ویزای VITEM-4 لازم است که برای درخواست دادن این ویزا باید به سفارت برزیل در تهران مراجعه کنند. اگر میخواهید ویزای دانشجویی برزیل تهیه نمایید باید مدارک زیر را آماده کنید.

۱٫ دو قطعه عکس ۲ در ۲ با زمینه سفید

۲٫ تکمیل ۲ فرم درخواست ویزا در مکان سفارت

۳٫ فرم پذیرش از دانشگاه

۴٫ گواهی سوئ پیشینه از پلیس ایران

۵٫ ارائه گواهی حساب بانکی از فرد دانشجو یا والدین

۶٫ پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار

۷٫ ارائه انگیزش نامه و نوشتن دلایل سفر به برزیل

 

همه ی مدارک که تحویل داده می شوند بعد از بررسی و در صورت نداشتن هیچ گونه نقصی در پرونده برای گرفتن ویزای دانشجویی بین ۱۵ تا۲۰ روز کاری به واسطه ایمیل و شماره متقاضی به اطلاع دانشجو خواهد رسید.

درخواست ویزا مبلغ ۱۸۰ دلار آمریکا داشته است .

 آدرس سفارت برزیل: تهران ، خيابان سرلشگر فلاحي (زعفرانيه)، خيابان بهار، نبش خيابان يکتا، پلاک ۲۶
تلفن تماس: ۲۲۷۵۳۱۰۸ – ۲۲۷۵۳۱۰۹ – ۲۲۷۵۳۱۱۰ (۰۲۱)

روزهای کاری سفارت: يکشنبه تا چهارشنبه، ساعت ۹ تا ۱۴

اخذ ویزای کاری برزیل

برزیل یکی از شرقی ترین کشورهای قاره آمریکا می باشد و منطقه ی گسترده ی را بین آمریکای جنوبی و اقیانوس اطلس در بر داشته است ، این کشور با کشورهای بولیوی، اروگوئه ، پاراگوئه ، پرو، کلمبیا ، سورینامو فرانسه ، گویان ، ونزوئلا هم مرز می باشد . در اصل برزیل به جز اکوادورو شیلیبا همه ی دیگر کشورهای آمریکای جنوبی مرز مشترک داشته است.

برزیل دارای زمین های وسیع کشاورزی و جنگل های استوایی می باشد که به عنوان قدرتمند ترین اقتصاد آمریکایی جنوبی به شمار می رود به دلیل اینکه منابع طبیعی گسترده و غنی داشته است.

برزیل مستعمره ی پرتغال می باشد و تنها کشور از قاره آمریکا است که مردم در آن به زبان پرتغالی صحبت می کنند . برزیل یک کشور چند ملتی است و جمعیت های آن از نژادهای مختلفی مانند سرخ پوستان آمریکایی، آسیائیان ، آفریقاییان و اروپایی تشکیل شده است.مذهب اصلی این کشور کاتولیک کلیسای رم می باشد.

در برزیل تنوع آب و هوایی زیادی وجود داشته است اما قسمت وسیعی از آن گرمسیری می باشد و از جنگل های بارانی آمازون که در حوزه آب زیر رود آمازون پوشیده شده اند ، به وجود آمده است.

با این وجود برزیل دارای پنج آب و هوای گرمسیری در مرکز ، کوهستانی ، نیمه خشک در شمال شرقی و همچنین معتدل در جنوب و استوایی در شمال می باشد .

در شمال این کشور آب و هوای استوایی به صورت شاخص وجود دارد ، به صورت واقعی این منطقه فصل خشک نداشته است و در اصل فصل خشک در برزیل از فصل بارانی دارای بارش کمتری می باشد ، در صورتی که مقدار بارش آن نیز قابل توجه می باشد.

برزیل با وجود اینکه بخش های وسیع و توسعه یافته کشاورزی ، معدن ، تولید ، خدمات و نیروی کار دارد دارای بخش تولید ناخالص داخلی بیشتر از دیگر کشورهای آمریکای لایتن می باشد و همین امر سبب شده تا به عنوان قدرت اقتصادی شناخته شود .

برزیل در حال بالا بردن حضور خود در بازارهای جهانی می باشد. تجهیزات برقی ، هواپیمای دارای بال، قهوه ، وسایل نقلیه ، فولاد ، آب پرتغال ، کفش ، گوشت ، منسوجات و سنگ معدن آهن از مهم ترین صادرات برزیل می باشند.

نظام آموزشی کشور برزیل

با توجه به اینکه هر ساله تقاضای زیادی برای آموزش های تکمیلی دربرزیل وجود دارد و مکان های آموزشی کم است ولی بازهم دانشگاهها و کالج ها ، موسسه های خصوصی و دولتی در برزیل باید امتحان ورودی را اجرا کنند.ممکن است پس از تکمیل یک دوره کامل آکادمیک ، دانشجویان مدرک لیسانس بگیرند و همچنین این امکان وجود دارد که بسته به سطح آموزشی خود یکسال دوره آموزش اضافی لازم داشته باشند.

هم اکنون در برزیل بیشتر از هزار دوره کارشناسی ارشد و دکتر وجود دارد که اکثر این دوره ها در دانشکده های بسیار عالی هم سطح با موسسه های مشابه در اکثر کشورهای پیشرفته برگذار میشوند علاوه بر اینها نظام آموزشی برزیل با آمریکا مشابه می باشد ، لازم است بدانید که آموزش دانشگاهی در فدرال، شهرستان ، ایالت ، دانشگاههای خصوصی و دیگر موسسه ها وابسته به موسسات و فدراسیون های مستقل ارائه می شود.

دانشگاه ها تشکیل شده از مدارس و دانشکده ها هستند که بر پایه دپارتمانی که دارند سازمان داخلی آنها برقرار می باشد که با دانشکده ها مراکز و مدارس مرتبط می باشند.

باید بدانید که زبان رسمی این کشور ، زبان برزیلی و پرتغالی است و بسیاری از دانشگاه های این کشور در برخی از رشته ها به شکل زبان انگلیسی برگزار می شوند و اگر دانشجویی قصد تحصیل در کشور برزیل را داشته باشند باید پیش از آن به زبان رسمی موجود در این کشور تسلط پیدا کند.

پس بهتر است برای اینکه میزان شانس خود را در گرفتن ویزای این کشور بالا ببرد ، پیش از مهاجرت به کشور برزیل متقاضی تحصیل ، به زبان رسمی این کشور مسلط گردد .

اخذ ویزای برزیل با آربی ویزا

ویزاکار ارائه دهنده تخصصی ویزای شینگن , ویزای اروپا , ویزای کشور های آسیایی  و آمریکایی در ایران می باشد ، جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اخذ ویزای برزیل میتوانید با مشاورین ما در ویزاکار تماس حاصل فرمایید.