ویزای شینگن با آربی ویزا

ویزای شینگن با آربی ویزا : ویزای شینگن یکی از انواع ویزاهاست که به شما این اجازه را می دهد تا برای یک مدت مشخص، به هر کشوری که عضو اتحادیه ی شینگن باشد، بتوانید سفر کنید.

ویزای شینگن

ویزای شینگن

گرفتن این ویزا شرایط و قوانین خاصی دارد و معمولا با مراحل پیچیده ای همراه است و یک خطا در هنگام اخذ آن کافی است تا همه ی مراحل را از اول بگذرانید و دوباره از اول درخواست دهید. برای گرفتن ویزای شینگن باید با اصطلاحات تخصصی زیادی آشنا باشید که ممکن است شما را با سختی های زیادی روبرو کند.

به همین دلیل در این مطلب از الی گشت می خواهیم درباره ی این ویزا و قوانین آن کامل صحبت کنیم. در ادامه با آربی ویزا همراه باشید:

اطلاعات تکمیلی در رابطه با ویزای شینگن

ویزای شینگن می تواند توسط هر کشوری که عضو پیمان شینگن است صادر شود. در واقع با این ویزا می توان آزادانه و بدون هیچ محدودیتی به همه ی کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا که عضو پیمان شینگن هم هستند سفر کرد.

چند کشور عضو اتحادیه ی شینگن عبارتند از: اتریش، بلژیک، جمهوری چک، مجارستان، فرانسه، آلمان، هلند، ایتالیا و… که به طور کلی تعداد آنها ۲۶ تاست.

مدت اقامت بعد از اخذ ویزای شینگن

البته مدت اقامت کاملا بستگی به نوع ویزا دارد اما ویزایی که برای توریست ها در نظر گرفته می شود معمولا ۹۰ روز اعتبار دارد. برای اخذ این نوع ویزا باید بتوانید تمکن مالی خود را ثابت کنید به این معنا که باید بتوانید ثابت کنید.

در مدت زمان اقامتتان در آن کشور، می توانید به طور کامل از پس هزینه های خود بربیایید و تامین باشید و اگر این ویزا را داشته باشید نه تنها به یک کشور بلکه می توانید به همه ی کشورهایی که عضو پیمان هستید، بدون هیچ محدودیتی سفر کنید.

برای اخذ این ویزا باید مصاحبه ی حضوری داشته باشید و بعد از پر کردن فرم درخواست ویزا و ارائه ی آن، با در دست داشتن مدارک ضروری، به سفارتخانه درخواست داده و وقت قبلی بگیرید و علاوه بر این پاسپورتتان باید کمتر از ۱۰ سال از صدور آن گذشته باشد و حداقل ۶ ماه به پایان آن اعتبار باشد.

برای اخذ ویزای شینگن توجه داشته باشید :

  • حتی برای تحویل مدارک هم باید خود شخص بصورت حضوری در محل کنسولگری حاضر شود.
  • هزینه ی این ویزا در سفارتخانه ی کشور مقصد و به ۲ روش نقدی یا با کارت پرداخت می شود.
  • برای کودکان زیر ۶ سال، نیاز به پرداخت هزینه نیست اما برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال باید حدود ۳۵ یورو پرداخت شود.
  • اگر قرار باشد شخصی که هنوز به سن قانونی نرسیده، ویزا را دریافت کند باید حتما پدر و مادر، فرم درخواست او را امضا کنند.
  • اگر قرار باشد که بیشتر از ۹۰ روز در آن کشور بمانید، باید علاوه بر مدارک ضروری، چند مدرک دیگر را هم ارائه کنید.
  • برای تمدید ویزا، باید به یکی از کشورهای عضو شینگن مراجعه و با آوردن دلیل و مدرک، درخواست تمدید ویزا داد.
  • معمولا ۱۴ تا ۲۱ روز برای گرفتن ویزا زمان لازم است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با اخذ ویزای شینگن ، با آربی ویزا همراه باشید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *