اخذ ویزای تایلند

ویزای تایلند : کشور تایلند ، با منابع طبیعی و طبیعتی زیبا یکی از توریست پذیر ترین کشور های آسیایی می باشد .جهت دریافت ویزای این کشور با آربی ویزا – ویزای شینگن همراه باشید.

ویزای تایلند

اخذ ویزای تایلند

چگونه ایرانیان می توانند ویزای تایلند بگیرند؟

نحوه ی دریافت روادید تایلند چگونه است؟

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند

1)اصل گذرنامه ( باید دقت داشته باشید که از اعتبار گذرنامه حداقل6 ماه باقی مانده باشد)

2)یک برگ فرم ویزا ( این برگ باید بصورت کامل و دقیق همراه با جزئیات به زبان انگلیسی تایپ گردد)

3) یک قطعه عکس X64 بصورت تمام رخ و زمینه سفید( دقت داشته باشید این عکس باید با چهره فعلی شخصی متقاضی ویزای تایلند کاملا شباهت داشته باشد).

4) کپی شناسنامه شخص متقاضی

5) اطلاعات ویژگی های فردی

6)اصل بلیط هواپیما برای سفر به یکی از شهرهای تایلندی

7)هزینه روادید ( هزینه ی ویزای عادی دوبار ورود 60 یورو و هزینه ویزای عادی یکبار ورود 30 یورو می باشد ) .

انواع ویزای تایلند

• ویزای توریستی تایلند
• ویزای تجاری تایلند
• ویزای تحصیلی – دانشجویی تایلند
• ویزای بازنشستگی تایلند ( این ویزا مختص افرادی است که می خواهند به صورت بازنشسته در کشور تایلند اقامت داشته باشند)

شرایط اخذ ویزای تایلند

مدت اعتبار ویزای توریستی تایلند 90 روز می باشد و شما می توانید به مدت 30 روز در این کشور اقامت داشته باشید . ویزا از جانب سفارت تایلند به شکل عادی اخذ می گردد و به مدت 5 روز کاری به طول می انجامد .
در صورتی که بنا به هر دلیلی بیشتر از زمان تعیین شده و قانونی ویزا در کشور تایلند اقامت داشته باشید باید به اداره مهاجرت بروید و نوع روادید را تغییر بدهید یا اینکه برای تمدید روادید تقاضا کنید.

ویزای تحصیلی – دانشجویی تایلند

افرادی که بیشتر از 12 سال سن دارند می تواند اقدام به اخذ ویزای تحصیلی تایلند نمایند . مطابق قوانین و مقررات اداره مهاجرت در 5 مرحله ساده ، متقاضلی می تواند ویزای تحصیلی – دانشجویی در تایلند را دریافت نماید. فراموش نکنید پیش از اینکه هر اقدامی برای دریافت ویزای تحصیلی با دانشگاهی که قصد دارید پذیرش بگیرید ،تماس بگیرید و از شرایط اخذ ویزای تحصیلی آگاهی و اطلاعات لازم را کسب کنید.

مراحل اخذ ویزای تحصیلی – دانشجویی تایلند

• ثبت نام نمودن دانشگاه
• دریافت نامه پذیرش
• اقدام دریافت ویزا
• اولین ویزای یک ساله دانشجویی داری 90 روز اعتبار است .
• اطلاع از مکان اقامت هر 90 روز یک بار

ویزای بازنشستگی

این ویزای تایلند به افرادی اختصاص دارد که سن آنها 50 سال تمام و یا بیشتر از آن باشد و اگر تمایل داشته باشند که در تایلند اقامت کنند می توانند هرسال برای تمدید آن اقدام نمایند.

ویزای تجاری تایلند

این ویزا مختص افرادی است که می خواهند در کشور تایلند به کار بپردازند ، اگر می خواهند کار کنند باید ویزای تجاری NON-B را داشته باشند و همچنین مجوز کار Work Permit را کسب نمایند . البته فراموش نکنید که اگر تنها اقدام به دریافت ویزای تجاری کرده باشید و اقدام به دریافت مجوز کار در کشور تایلند نکرده باشید ، این کار جرم به حساب می آید و منجر به مجازات و اخراج از این کشور خواهد شد .

مراحل اخذ ویزای تجاری تایلند

• شناسایی و تایید ویزای غیر مهاجرتی NON-Immigrant
• آماده کردن فرم اسـتخدام
• پر نمودن فرم درخواست مجوز کار
• جمع آوری مدارک مورد نیاز
• پر نمودن فرم عـریضه کاری

جهت کسب اطلاهات بیشتر در رابطه با اخذ ویزای کشور های آسیاییویزای اروپا و… با مشاورین ما در آربی ویزا تماس بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *