مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا : در این مقاله قصد داریم انواع روش های مهاجرت به کانادا را بررسی کنیم. این روش ها شامل موارد زیر می باشند.

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

•    مهاجرت به کانادا با ویزای توریستی یا موقت(Visitor Visas)

•    مهاجرت به کانادا با ویزای دانشجویی یا تحصیلی (Student Visas)

•    مهاجرت به کانادا با ویزای کار (Work Visas)

در ادامه هر کدام را ذکر خواهیم کرد و اطلاعاتی کوتاه در مورد هر کدام ارائه خواهیم نمود. این روش ها به شرح زیر می باشند.

مهاجرت به کانادا با ویزای توریستی یا موقت(Visitor Visas)

اگر هدفتان از مهاجرت به کانادا تفریح و یا ملاقات دوستان و اقوام است ، می بایست نسبت به اخذ ویزای کانادا  (ویزای موقت کانادا)  اقدام نمایید. پس از این که در خواست ویزا را دادید از شما برای مصاحبه دعوت می شود. پس از انجام مصاحبات تقاضای شما بررسی می شود. زمان بررسی درخواست شما توسط سفارت کانادا در تهران حدود سه ماه زمان نیاز دارد.

شرایط لازم جهت دریافت ویزای توریستی کانادا

•    سلامت جسمانی

•    گذرنامه معتبر

•    منابع مالی کافی برای اقامت خود در کانادا

•    داشتن پایبندی کافی برای بازگشت به کشور خودتان (مانند شغل دائمی املاک ، خانواده و…) تا اداره مهاجرت قانع شود که شما در پایان مسافرتتان به کانادا قصد برگشت به کشور خود را دارید.

مهاجرت به کانادا با ویزای دانشجویی یا تحصیلی (Student Visas)

سفارت کانادا فقط برای مدت خاصی اقامت تحصیلی صادر میکند. با توجه به این وضعیت دانشجویان بین المللی می توانند در مونتریال ، کبک یا سایر شهر ها در پایان هر سال نسبت به تمدید ویزایشان اقدام نمایند. اگر قصدتان از مهاجرت به کانادا ادامه ی تحصیل می باشد.

می بایست ابتدا از یک دبیرستان یا دانشگاه یا کالج پذیرش بگیرید. پس از دریافت پذیرش معرفی نامه ی خود را به سفارت کانادا ارسال می کنید تا ویزای کانادا دانشجویی را برای شما صادر نمایند. پس از اتمام این مراحل می بایست در مرکز آموزشی مورد نظر ثبت نام نمایید و در آن جا اقامت موقت داشته باشید.

لازم به تذکر می باشد که در دوران تحصیلتان می توانید نسبت به درخواست اقامت دائم در کانادا اقدام نمایید. برای مهاجرت به کانادا با ویزای دانشجویی دارا بودن شرایط زیر لازم است.

•    مدرک زبان انگلیسی برای اخذ پذیرش از موسسات علمی (در صورت نداشتن مدرک زبان می بایست پیش از شروع دوران تحصیلی دوره ی زبان انگلیسی در کانادا گذرانده شود.)

•    نمرات بالا برای پذیرش در دانشگاه های ممتاز

بورسیه تحصیلی و کمک های مالی دانشگاه نیز بسته به شرایط فرد متقاضی مانند رشته ، معدل ، دانشگاه و … پرداخت می شود.

مهاجرت به کانادا با ویزای کار (Work Visas)

کانادا دومین کشور بزرگ جهان از نظر وسعت و یکی از ۵ کشور قدرتمند صنعتی اقتصادی است. این کشور سالانه با پذیرش بیش از ۳۰۰٫۰۰۰ مهاجر یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای جهان محسوب می شود. کبک و سایر استان‌های این کشور از طریق سرمایه‌گذاری اقدام به جذب مهاجر می کنند.

روش‌های اقدام مهاجرت به کانادا با ویزای کار

   الف) اقدام از طریق استان کبک

•    اثبات داشتن حداقل دارایی به ارزش ۱,۶۰۰,۰۰۰ دلار کانادا،

•    پرداخت مبلغ ۸۰۰ هزار دلار به خزانه دولت به مدت ۵ سال،

•    ویا پرداخت بهره بانکی بلاعوض به مبلغ ۱۸۰,۰۰۰ تا ۲۰۰,۰۰۰ دلار کانادا (به جای ۸۰۰ هزار دلار)مزایای

مهاجرت به کانادا از طریق استان کبک

•    ملزم نبودن به راه‌اندازی کسب‌وکار در کانادا،

•    آزادی انتخاب محل زندگی در هر جای کشور ،

•    سفر به بیش از ۱۷۰ کشور جهان.

ب) اقدام از طریق استان‌ها (PNP)

•    اثبات داشتن حداقل دارایی به ارزش ۱۰۰ هزار دلار ،

•    الزام به راه‌اندازی کسب‌وکار در استان مورد نظر،

•    سکونت در استان انتخاب شده در ۲ سال اول و یا پرداخت جریمه تا ۷۵,۰۰۰ دلار.

مزایا مهاجرت به کانادا از طریق استان ها

•    برخورداری از بالاترین کیفیت بهداشت در جهان،

•    برخورداری از بهترین روش تحصیلی در مدارس و دانشگاه‌ها،

•    بهره‌مندی از بالاترین سطح زندگی و امنیت اجتماعی.

شرایط لازم برای مهاجرت به کانادا با ویزای کار

•    اثبات حداقل ۲ سال سابقه مدیریت یا کسب‌وکار ،

•    اثبات قانونی بودن دارایی‌های به‌دست‌آمده،

•    اقامت ۴ در ۶ سال برای دریافت پاسپورت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مهاجرت به کانادا می توانید با مشاورین ما در آربی ویزا تماس بگیرید.