اخذ ویزای کانادا

اخذ ویزای کانادا : اگر برای گردش یا ملاقات دوستان و آشنایان قصد سفر به کانادا را دارید باید از سفارت کانادا در کشور محل مورد اقامت خود ویزای اقامت موقت بگیرید. ویزای کانادا در انواع مختلفی موجو می باشد ، که در وب سایت آربی ویزا و در بخش ویزای شینگن نیز اطلاعاتی در این زمینه ارارئه شده است.

طی مدت زمانی که شما تقاضای اخذ ویزای کانادا می کنید تا زمانی که ویزایتان آماده شود یعنی مدت زمانی که به درخواستتان رسیدگی می شود ممکن است سفرت کانادا شما را برای انجام مصاحبات دعوت کند. این زمان ، زمان زیادی می باشد مثلا در سفارت تهران  معمولا حدود ۳ ماه می باشد این ویزا موارد زیر را نیاز دارد.

اخذ ویزای کانادا

اخذ ویرای کانادا

شرایط اخذ ویزای کانادا

  • ویزای اقامت موقت (توریستی یا ویزیتور)
  • سلامت جسمی
  • گذرنامه معتبر
  • منابع مالی کافی برای مدت اقامت خود در کانادا
  • داشتن پایبندی کافی برای بازگشت به کشور خودتان (مانند شغل دائمی املاک ، خانواده و…) تا اداره مهاجرت قانع شود که شما پایان مسافرتتان به کانادا قصد برگشت به کشور خود را دارید.

انواع اخذ ویرای کاندا

  •     ویزای مهاجرت (Permanent Residency Visas)
  •     ویزای توریستی (Visitor Visas)
  •     ویزای دانشجویی یا تحصیلی (Student Visas)
  •     ویزای کار (Work Visas)

مدارک و شرایط مورد نیاز اخذ ویزای کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

  • اخذ پذیرش از دبیرستان یا کالج یا دانشگاه
  • ارسال معرفی نامه به سفارت کانادا جهت اخذ ویزای دانشجویی
  • خدمات ثبت نام در مرکز علمی مورد نظر و سکونت موقت
  • مشاوره جهت خذ اقامت دائم کانادا در طول دوران تحصیل

نکات مهم ویزای تحصیلی کانادا

سفارت کانادا اقامت تحصیلی را فقط برای مدت زمان مشخص تحصیل صادر می کند. با این حال دانشجویان بین المللی در مونتریال یا دیگر شهرهای کبک هر ساله می بایست وضعیت اقامت خود را تمدید کنند.

دارا بودن مدرک زبان انگلیسی جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های کانادا ضروری است. در صورت نداشتن مدرک زبان انگلیس ، متقاضی می بایست قبل از شروع دوران تحصیلش در کانادا در دوره های زبان انگلیسی در کشور کانادا شرکت کند. البته متقاضیان تحصیل در دوره های فوق لیسانس و دکتری این قانون شاملشان نمی شود و باید حتما مدرک معتبر زبان انگلیسی را درا باشند.

برای اخذ پذیرش از دانشگاه های ممتاز کانادا داشتن نمرات و معدل بالا الزامی است.

بسته به شرایط ، معدل ، رشته و دانشگاه مورد نظر متقاضی بورسیه تحصیلی و کمک های مال دانشگاهی به او تعلق می گیرد.

ویزای توریستی کانادا

  • سلامت جسمی

  • عدم سابقه کیفری

  • پاسپورت معتبر و مدارک شناسایی کامل

  • یا ویزای موقت

ویزای کاری کانادا

سفارت کانادا فعالیتی را فعالیت کاری می داند که درقبال آن پول دریافت میشود،فعالیتی که مستقیما با فعالیت هاي شهروندان کانادا یا دارندگان اقامت دائم در بازار کار کانادا رقابت کند.

مجوز کار کانادا

این مجوز در شرایطی که در ادامه ذکر می کنیم صادر می شود و نیاز به اخذ تاییده از HRSDC (منابع انسانی و توسعه ی مهارت ها ی کانادا) ندارد.

شرایط ویزای کاری کانادا

  • تحت پیمان هاي بین المللی مثل NAFTA (پیمان تجارت آزاد آمریکاي شمالی)
  • با توجه به مزیت های چشمگیر اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی که موجب فعالیت کاری برای کشور کانادا می شود.
  •  به عنوان بخشی از موافقت های دو جانبه مانند برنامه های دریافت و ارسال نیرو و دبیر جوان
  • مدت زمانی که دانشجوی خارجی باید جهت تکمیل دوران تحصیل خود صرف کند.
  • جهت اخذاجازه ی کارکردنبههمسراندارايمجوز کار یا تحصیل
  • جهت کارهای خیریه و مذهبی
  • مدت زمانی که افراد خارجی به غیر از شرایط بالا مانند درخواست پناهندگی ، نیاز به حمایت داشته باشند.

 

نکات مهم ویزای کاری کانادا
  • سفارت کانادا برای همه ی فعالیت های کاری مجوز نمی دهد و فقط به فعالیت های محدودی مجوز کار می دهد.
  • معمولا پیشنیاز مجوز کار ، یک پیشنهاد کاری از سوی یک کارفرمای کانادایی می باشد.
  • در بعضی از موارد سفارت کانادا به جای مجوز کار ، مجوز کار باز صادر می کند که در این نوع مجوز نیلزی به کارفرما نیست.
  • مجوز کار عموما به طور موقت صادر می شود اما دارندگان آن می توانند در کشور کانادا آن را تمدید کنند.
  • برای این که تایید شود کار پیشنهادی کار پیشنهادی تاثیر نامناسب بر بازار کار کشور کانادا ندارد ، درخواست را

باید HRSDC (منابع انسانی و توسعه ی مهارت ها ی کانادا) تایید کند و مقامات اداره مهاجرت آن را تایید کنند ، تا ویزا صادر شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با اخذ ویزای کانادا با مشاورین ما در ویزاکار تماس بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *