اخذ ویزای ایران

ویزای ایران  : اتباع خارجی و غیر ایرانی چگونه می توانند ویزای ایرانی بگیرند؟ در این مقاله قصد داریم نحوه دریافت ویزای ایرانی برای اتباع خارجی را مورد بررسی قرار دهیم ، با آربی ویزا – ویزای شینگن همراه باشید.

ویزای ایران

اخذ ویزای ایران

مدارک لازم ویزای ایران

گام اول ( تکمیل نمودن فرم شماره یک )

مشخصات شخص دعوت کننده یا میزبان + کدملی (شخص دعوت کننده یا میزبان) + اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده یا میزبان

گام دوم ( تکمیل فرم شماره دو )

مشخصات شخص دعوت شونده یا میهمان + اسکن رنگی گذرنامه شخص دعوت شونده یا میهمان

گام سوم ( تکمیل فرم شماره سوم )

مشخص نمودن محل اقامت شخص دعوت شونده یا میهمان

گام چهارم ( پرداخت نمودن وجه و دریافت نمودن کد رهگیری

میزان هزینه ی کارمزد دریافت ویزای ایران به آژانس سفری دیگر مبلغ 500.000 ریال می باشد .

 

شرایط اخذ ویزای ایران

1) شما می توانید با مراجعه نمودن به صورت حضوری به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برای اتباع خارجی اقدام به اخذ ویزا نمایید . در صورتی که اگر برای این کار به واسطه یکی از آژانس های مسافرتی که مجوز اخذ ویزای ایران داشته اند اقدام کنید ، می توان از مراجعه به سازمان های مختلف جلوگیری کرد و همچنین در زمان صدور رویداد نیز صرفه جویی نمود.

2) یک دعوت نامه از سمت آژانس در این روش برای شخص دعوت شونده صادر می گردد. اگر دولت جمهوری اسلامی ایران به دریافت رویداد موافقت نماید ، از سوی آژانس برای مسافر کد دعوتنامه اعلام می شود و شخص دعوت شونده می تواند با مراجعه نمودن به کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه نمودن این کد ، ویزای خود را دریافت نماید.

3) مدت اعتبار ویزای ایران 60 روز است ، میهمانان و مسافرها می توانند به مدت 30 روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. علاوه بر آن اگر وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران با آن موافقت داشته باشند این مدت تا 60 روز قابل افزایش می باشد.

4) مکان اخذ روادید باید به واسطه میهمان معین گردد

5) میزان زمان برای انجام مراحل گرفتن دعوتنامه توریستی ایران یا همان ویزای ایرانی 7 تا10 روز کاری می باشد.

6) دولت جمهوری اسلامی ایران در عدم صدور یا صدور ورادید اتباع خارجی صاحب اختیار می باشد

7) کسانی که روادید دارند بعد از وارد شدن به خاک ایران باید قوانین و مقررات کشور ایران را رعایت کنند.

8) اگر زمان اقامت بیشتر از مدت زمانی باشد که در روادید ثبت شده ، خلاف قوانین و مقررات ایران می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دریافت و اخذ انواع ویزا ، با مشاورین ما در آربی ویزا تماس بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *