اخذ ویزای آلمان

اخذ ویزای آلمان : جهت اخذ ویزای آلمان ابتدا باید برای مصاحبه وقت تعیین کرد و به افسر سفارت تحویل دهیم. بعد از حدود ۱۴ روز از بررسی مدارکتان نتیجه ی تقاضایتان جهت دریافت ویزای شینگن به شما اعلام می گردد.

تایین وقت مصاحبه جهت دریافت وزای شینگن یا اقامت کامل فقط از طریق وب سایت سفارت انجام می شود و سیستم های قدیمی مانند تلفن و یا پست الکترونیک از بین رفته اند. همچنین برای اخذ ویزای آلمان می توانید از طریق اخذ ویزای شینگن نیز اقدام نمایید.

اخذ ویزای آلمان

ویزای آلمان

شرایط اخذ ویزای آلمان

جهت اخذ ویزای آلمان ابتدا باید برای مصاحبه وقت تعیین کرد و به افسر سفارت تحویل دهیم. بعد از حدود ۱۴ روز از بررسی مدارکتان نتیجه ی تقاضایتان جهت دریافت ویزای شینگن به شما اعلام می گردد. تایین وقت مصاحبه جهت دریافت وزای شینگن یا اقامت کامل فقط از طریق وب سایت سفارت انجام می شود و سیستم های قدیمی مانند تلفن و یا پست الکترونیک از بین رفته اند.

کوچکترین اشتباهی در نوشتن شماره گذرنامه یا سایر مشخصات باعث می شود شما به بخشویزا وارد نشوید لذا فرم ها را با دقت پر کنید. همچنین تنها در صورتی در وب سایت ثبت نام کنید که اطمینان دارید در تاریخ مقرر می توانید درخواستتان را به افسر سفارت تحویل دهید.

اخذ ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی فقط برای اشخاصی که به قصد بازدید از کشور آلمان تقاضای ویزای توریستی دارند ، صادر می گردد و متقاضی به مدت ۳ ماه اجازه ی اقامت در این کشور را دارد و بعد از این مدت یا تا قبل از این مدت باید خاک آلمان را ترک کرده باشد.

جهت تقاضای روادید آلمان (روادید کشورها شنگن ، حضور متقاضی و مصاحبه الزامی است.) دریافت فرم نیز مانند روش قبل فقط از طریق وب سابت امکان پذیر است و باید از فرم ها پرینت گرفته و کامل شده ی آن ها را در زمان مصاحبه تحویل نمایید.

لازم به ذکر است به دلیل حجم بالای متقاضی در تابستان (از می تا اکتبر) یا قبل از تعطیلات عید نوروز ممکن است از زمان انجام درخواست تا تعیین وقت مصاحبه چند هفاه بطول انجامد. بررسی مدارک و پاسخگویی سفارت نیز حدود دو هفته طول می کشد پس لازم به ذکر است برای تاریخ سفرتان برنامه ریزی مناسبی داشته باشید.

مرحله اول درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم های درخواست روادید کشور مورد نظر است. همانطور که گفتیم این فرم را می توانید از وب سایت سفارت آلمان یا مراجعه به ساختمان اداری سفارت آلمان در تهران را دریافت کنید.

لازم به ذکر است فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه پر شود و در صورت مسافرت خانوادگی برای تک تک اعضای خانواده پر شود.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای آلمان

  •     شناسنامه
  •     گذرنامه (اعتبار گذرنامه حتما شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه ی اعتبار ویزای درخواستی باشد)
  •     عکس رنگی (۳ قطعه ، زمینه سفید ، تمام رخ ، عکس کم تر از ۳ ماه قبل گرفته شده باشد و با ظاعر فعلی شخص هم خوانی داشته باشد ، ابعاد ۴۰*۶۰ میلی متر)
  •     دعوتنامه (شخص مقیم آلمان باید اصل فرم دعوت نامه را برای شما ارسال کند. در صورتی که دعوت نامه ندارید می بایست مدارکی ارائه کنید که شما صاحب مسکن در آلمان هستید (سند مالکیت ، قبوض مالیات و عوارض سکونت) )
  •     کودکانی که به تنهایی یا به همراه شخص دومی در حال سفر هستند اجازه ی کتبی والدین یا قیم قانونی اشان برایشان الزامی می باشد.
  •     اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

    مدت سفرباید با امکانات مالی متناسب باشد. بر اساس حاصل ضرب حداقل حقوق روزانه در تعادا روز های اقامت در آلمان تعیین می شود.

  •     برای تاجران ، صاحبان صنایع و اصناف: مدارک ثبت موسسه ، صورت حساب های بانک (شرح عملیات های یک ماه آخر بانک و یا دفترچه حساب پس انداز بانک) همچنین تاریخ گشایش حساب بانکی
  •     برای حقوق بگیرها: گواهی اشتغال به کار (به همراه تاریخ گشایش حساب بانکی و تاریخ شروع به کار و مدت مرخصی ، فیش حقوق ماه قبل و صورت حساب بانک ، شرح عملیات های یک ماه آخر بانک و یا دفترچه حساب پس انداز بانک)
  •     برای کارکنان مشاغل آزاد و مستقل: کارت صنفی ، صورت حساب بانک ، شرح عملیات های یک ماه آخر بانک و یا دفترچه حساب پس انداز بانک و تاریخ گشایش حساب بانکی
  •     برای اشخاص تحت تکفل ( زنان خانه دار و فرزندان : گواهی کار، شرح عملیات های یک ماه آخر بانک و یا دفترچه حساب پس انداز بانک شخص متکفل (شوهر یا پدر) ، تاریخ گشایش حساب بانک شخص متکفل (شوهر یا پدر)
  •     برای دانش آموزان و دانشجویان: گواهی اشتغال به تحصیل.

لازم به ذکر می باشد اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می شود پس از همه ی مدارک باید یه کپی موجود باشد و کپی در پرونده ی شما می ماند. علاوه بر مدارکی که در بالا ذکر کردیم فرم ها را هم باید همراه داشته باشیم. همچنین طبق مقررات شنگن ، عکس متقاضی بروی برچسب ویزا چاپ می شود.

معمولا صدور روادید و بررسی های اولیه مدارک شما دو هفته طول میکشد اما امکان دارد تا صدور قطعی روادید و تکمیل مدارک چند هفته بیشتر نیز بشود ولی معمولا تا قبل از شش هفته وضعیت روادید شما معلوم خواهد شد.

بیمه مسافرتی اخذ ویزای آلمان

کسانی که متقاضی دریافت روادید هستند می بایست حتما بیمه ی مسافرتفرديیاجمعیداشتهباشند. این بیمه باید تا پایان اقامت در همه ی کشور های شنگن اعتبار داشته باشد و کلیه ی هزینه های احتمالی بازگشت به کشور متقاضی زیر نظر مراقبت های پزشکی و هزینه های احتمالی نیاز به درمان و بیمارستان را پوشش دهد. حداقل این مبلغ به ازای هر شخص سی هزار یورو می باشد. شرکت بیمه حتما باید یک نماینده در کشور آلمان داشته باشد ، شخص دعوت کننده می تواند بیمه ی مسافر را با یک شرکت بیمه کننده در آلمان انجام دهد.

لازم به تذکر است که تا پایان سفر کلیه ی مدارکتان را همراه داشته باشید و فقط ارائه روادید کافی نیست. چون ممکن است پلیس مرزی از شما مدارکی را که به کنسولگری جهت اخذ روادید ارائه کرده بودید ، بخواهد و در صورت نداشتن مدارک مانع ورود شما به خاک آلمان بشود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *